ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Το kosmima-gallery.gr  δεσμεύεται να αποστείλει τα προϊόντα από την έδρα του καταστήματός του εντός 24ώρου από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα. Για τα χειροποίητα -κατόπιν ειδικής παραγγελίας- προϊόντα η αποστολή τους πραγματοποιείται αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή τους.  Για παραγγελίες που ως τρόπος πληρωμής επιλέγεται η τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία θα αποσταλεί αμέσως μόλις γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης. Όσες παραγγελίες τοποθετούνται το Σαββατοκύριακο θα επεξεργάζονται από (την επόμενη) Δευτέρα.
Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται μετά απο ενημέρωση απο το κατάστημα μας για το κόστος αποστολής με βάση τον τιμοκαταλογος της DHL που είναι ανάλογα με την χώρα και το βάρος των προιόντων της παραγγελίας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Μετά την αναχώρηση της αποστολής, θα λάβετε e-mail με τον αριθμό αποστολής (tracking number) με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματός σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Οι αποστολές γίνονται μέσω της Acs Courier και ο μέσος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες για Ελλάδα και 5-10 εργάσιμες για Κύπρο.
Ο χρόνος παράδοσης, εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών, αφορά τις εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις περιπτώσεις: καιρικές συνθήκες, δυσπρόσιτες περιοχές, απεργίες, αργίες, λόγοι ανωτέρας βίας κ.α. Αν επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η Acs Courier.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή θα κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή κάποιο από τα απαραίτητα στοιχεία του παραλήπτη δεν είναι στη διάθεση του kosmima-gallery.gr, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Το kosmima-gallery.gr ασφαλίζει κάθε παραγγελία καθ’ όλο το διάστημα της μεταφοράς και μέχρι να παραδοθεί σε εσάς. Από την στιγμή που θα υπογράψετε για την παραλαβή της παραγγελίας και μετά η ευθύνη είναι δική σας.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδος και άνω του ποσού των 50 ευρώ είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδος και κάτω του ποσού των 50 ευρώ είναι 2 ευρώ.
Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες το kosmima-gallery.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kosmima-gallery.gr ή τηλεφωνικώς στο +30 2463053149 και θα σας βοηθήσουμε με την παραγγελία σας.

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μ. Αλεξάνδρου 12
Πτολεμαΐδα T.K. 502 00
Τηλέφωνο: 24630 23548

Copyright kosmima-gallery.gr © 2020. Design by Kostas Tsampalis

CUSTOM MADE